От четвъртък започва продажбата на билетите за домакинския мач на

...
От четвъртък започва продажбата на билетите за домакинския мач на
Коментари Харесай

Хебър пуска билетите за домакинството на Лудогорец в четвъртък

От четвъртък стартира продажбата на билетите за домакинския мач на Хебър с Лудогорец, който ще се състои в събота от 14:30 часа в Пазарджик. Това оповестиха от пазарджишкия клуб в формалния си уебсайт.

Входните талони са с цена от 10 лева и ще се продават на централната каса на стадион „ Георги Бенковски ”, която е разположена до фитнеса на хебърци. Нейното работно време е всеки ден от 16 до 19 часа.

В деня на мача от 10:30 часа ще проработят и останалите две каси – до езерото на парк „ Стадиона ” и на паркинга за посетители при огромния неестествен терен. Вратите на стадион „ Георги Бенковски ” ще бъдат отворени за влизане на феновете в 12:30 часа.

От Хебър приканват посетителите на мача да съблюдават прецизно упоменатите във всеки билет бранш, блок и място на седалка.

Децата до 14 година влизат с компаньон, декларация/по образец/ и без билет. Но защото те на процедура нямат отредено съответно място, би трябвало или да поделят това на своя компаньон, или да им бъде закупен билет за прилежащата или друга седалка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР