От Булгартрансгаз изтъкват, че се стремят да предоставят на своите

...
От Булгартрансгаз изтъкват, че се стремят да предоставят на своите
Коментари Харесай

"Булгартрансгаз" ще купува джипове, с които да прави обходи на "Турски поток"

От " Булгартрансгаз " акцентират, че се стремят да дават на своите чиновници транспортни средства с нужните характерности за достъп до всяка точка на трасето в това число мъчно наличните места.

© Георги Кожухаров " Булгартрансгаз " търси компания, която да достави два високопроходими джипа със задвижване 4х4. Предвиденият общ бюджет за покупката е 100 000 лева без Данък добавена стойност лични средства на компанията, като най-важният критерии за оценка ще бъде цената, следвана от времето за доставка и гаранционния период.

Предлаганите коли с висока проходимост би трябвало да са от идентична марка и модел, да бъдат фабрично нови, като годината на произвеждане не би трябвало да бъде по-рано от 2019 година, излиза наяве от документите по публичната поръчка.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Возилата би трябвало да са дизелови, боядисани в бяло, и ще служат за обход на трасето на строящия се сега сектор от " Турски поток " през България, който бе преименуван от ръководещите на " Балкански поток ".

Това е втората поръчка за доставка на коли за " Булгартрансгаз " от началото на годината. През март компанията поръча седем нови пикапа за 425 хиляди лева без Данък добавена стойност.

Работи се

Строителството на " Балкански поток " не е прекратено и продължава при спазване на всички противоепидемиологични ограничения, въведени в страната, обявиха за в. " Капитал " от " Булгартрансгаз ". На площадките има служители-специалисти от дирекция " Инвеститорски надзор " към държавното сдружение, които упражняват директен надзор върху осъществяваната работа от страна на изпълнителя.

Участъкът през България е с дължина 474 км. и се построява от саудисткия консорциум " Аркад " против 2.15 милиарда лева и рента за отсроченото заплащане от страна на " Булгартрансгаз ". Последните периоди за довеждане докрай на първия стадий от газопровода бяха до края на май.

Под око

За да знае във всеки един миг къде и по какъв начин се движат колите при започване на март от " Булгартрансгаз " са оповестили обособен търг за доставка, внедряване и абонамент на система за надзор и ръководство на автопарка.

Става въпрос за GPS устройства за 123 коли и профилирана техника. С тях с изключение на къде и по какъв начин се движат колите ще може да се наблюдава и регистрира дали те са в преразход на гориво или регистрират икономии.

Системата ще поддържа още и лист на водачите и подробна информация за тях - име, ЕГН, адрес, телефон, данни за шофьорската брошура, интервал на годност и други Стойността на търга е 120 000 лева без Данък добавена стойност.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР