От БСП внасят в 45-то Народно събрание Закон за възрастните

...
От БСП внасят в 45-то Народно събрание Закон за възрастните
Коментари Харесай

Корнелия Нинова слага още един маркер за разграничение в НС

От Българска социалистическа партия внасят в 45-то Народно заседание Закон за възрастните хора и преизчисляване на всички пенсии . Това е едно от обещанията на социалистическата партия, а водачът й Корнелия Нинова приканва хората да наблюдават коя парламентарна група ще гласоподава.

С пост във фейсбук тя се обръща към възрастните хора и акцентира, че внасянето на двата закона е осъществяване на обещанията.

Припомняме, че законодателната интензивност на парламентарните групи в това Народно заседание е извънредно огромна, като законопроектите са от доста необятен набор. Вчера от " Изправи се! Мутри вън! " и " ИТН " внесоха и законопроект за смяна на Закона за персоналната помощ.
 Нинова към новите партии в Народно събрание: Късно е, сътрудници, за китка - бетонирахте Борисов в енергетиката
Нинова към новите партии в Народно събрание: Късно е, сътрудници, за китка - бетонирахте Борисов в енергетиката

Тя недоумява за какво са обслужили задкулисието

Още преди конституирането на 45-то Народно заседание водачът на Българска социалистическа партия на брифинг в централата на партията, като предложи мораториум върху смяната на контракта на концесионера на летище София .

- Има Такъв Народ, Демократична България и ИСМВ - защото не са подкрепили предлагането на Българска социалистическа партия за мораториум върху концесиите и назначенията на държавното управление. Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов през вчерашния ден изясни обаче, че " ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР