От БСП не нарушихме конституцията като не отидохме при президента.

...
От БСП не нарушихме конституцията като не отидохме при президента.
Коментари Харесай

Георги Свиленски : Главчев изчете списък с министри, написан от други хора

" От Българска социалистическа партия не нарушихме конституцията като не отидохме при президента. И той сгреши при тези съвещания. Пише, че се организират преди сформирането на длъжностен кабинет. А ние бяхме поканени по-късно. Разграничаваме се от служебния кабинет. Ние сме алтернативата. Радев би трябвало да пристигна в Народното събрание, където ще има клетва на неговия кабинет. " Това сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия в утринния блок на Би Ти Ви. От партията към този момент са написали писмо до Росен Желязков за това. 

" Трябва да е ясно кой какво прави. Сега на ход са президентът и Димитър Главчев, който изчете лист с министри, написан от различен. Ще кажем дали кабинетът е бил безпристрастен след 2 месеца. Министрите в него са на ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ. Ние нямаме министри. Росен Карадимов беше в Българска социалистическа партия доста от дълго време ", съобщи Свиленски. Той отхвърли да дава оценка на кабинета " Денков ", тъй като " нямаме Шенген, нямаме еврозона, нямаме съответна конституция ". 

" Скараха се на кого е министърът на вътрешните работи. В случая имаме арести в митниците, оставка на основния секретар. В записа на Политическа партия се споделяше: " Как ще вършим избори без Министерство на вътрешните работи ". Бойко Борисов сподели: " Как ще вършим избори като ни смениха шефа на Национална агенция за приходите в Бургас. Какво да разбираем на бизнеса? " Така вършат избори ", безапелационен бе Свиленски. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР