От БСП искат незабавната оставка на вътрешния министър Валентин Радев

...
От БСП искат незабавната оставка на вътрешния министър Валентин Радев
Коментари Харесай

БСП настоява за оставките на Валентин Радев и Валери Симеонов

От Българска социалистическа партия желаят незабавната оставка на вътрешния министър Валентин Радев и на вицепремиера Валери Симеонов . Реакцията на левицата идва след премиерата на кино лентата " Граница " на журналистът Елена Йончева.
 

" Става дума освен за национална сигурност, само че и за корупция - 200 млн. лв. от хората са изсипани там. По-важно има очевидци, чухте очевидец - чиновник, който приказва за проведени канали за трафик. От Българска социалистическа партия ще потърсят посредством българското и интернационалното право отбраната на служителя от " Гранична полиция " от кино лентата на Елена Йончева като очевидец за обективно следствие и носене на отговорност за това, което се видя и чу във кино лентата ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова .

Относно прехода и приватизацията , Нинова съобщи, че преходът би трябвало да бъде оценен, а закононарушенията на прехода би трябвало да бъдат осъдени.
 
" На този хищнически преход би трябвало да сложим край. Предложението е половинчато, желаеме цялата истината за прехода на масата. Затова предлагаме всички политически сили да се обедним към това-който е направил закононарушение, да си получи заслуженото. Да прибавим и всеобщата приватизация, освен приватизация, както и концесия на прехода ", уточни водачът на Българска социалистическа партия.

Тя изясни, че Българска социалистическа партия внася искане до законодателния съвет на Народно събрание за консултация, препоръки, мнение, по какъв начин да се промени законодателство по този начин, че да има резултат. " Да не е единствено еднократна акция, димка за отклонение на вниманието или да си играем на законодателство, което няма да даде резултат ", прикани Нинова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР