От Ботев Пловдив все още не са взели решение кого

...
От Ботев Пловдив все още не са взели решение кого
Коментари Харесай

В Ботев Пловдив ще анализират плюсовете и минусите на кандидатите за президент на БФС

От Ботев Пловдив към момента не са взели решение кого да поддържат на идния конгрес за президент на Българския футболен съюз на 15 март. От управлението на " жълто-черните " прецизираха в своя позиция, че ще преценяват за кого да гласоподават " анализирайки деликатно всички плюсове и минуси на издигнатите кандидатури ".

От клуба припомниха, че са отправили покана за спор към четирима от главните кандидати за поста - Георги Градев, Георги Иванов, Димитър Бербатов и Михаил Касабов, само че на предлагането са откликнали само Касабов и Градев.

Изявлението на клуба, оповестено на страницата в обществената мрежа Facebook :

ПФК „ Ботев “ насочи покана за обществен спор към четирима от главните кандидати за ръководители на БФС – Михаил Касабов, Георги Градев, Димитър Бербатов и Георги Иванов.

Същата беше почетена от двама от тях – Михаил Касабов и Георги Градев, като тяхното посещение на стадион „ Христо Ботев “ бе излъчено през каналите на клуба, предоставяйки по този метод опция на всички наши последователи да чуят и видят тяхната визия за развиването на българския футбол.

За наше страдание и макар опитите ни да осигурим комфортно време, в това число и за отдалечено осъществяване на полемиката, Димитър Бербатов и Георги Иванов избраха да не трансформират предварителните си стратегии, за което ние демонстрираме схващане.

ПФК „ Ботев “ ще вземе своето решение кой от кандидатите за началник на БФС да поддържа на идния конгрес на 15 март, анализирайки деликатно всички плюсове и минуси на издигнатите кандидатури.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР