От БФС представиха част от промените, които са се случили

...
От БФС представиха част от промените, които са се случили
Коментари Харесай

Гонзо се среща с Чеферин, БФС даде отчет

От БФС показаха част от измененията, които са се случили в централата след встъпването на Георги Иванов-Гонзо като президент на централата.

На вниманието на българската футболна общност - ето какви промени бяха осъществени в интервала 15.03.2024 година – 03.04.2024 година, както и ето част от плануваните планове в идващите месеци:

Административни:

Работи се по усъвършенстване на разноските по перо „ заплати “. В ход е също по този начин метаморфоза и предоговаряне на връзките с контрагенти за реализиране на оптимална успеваемост и съкращаване на разноските.

Проведени са срещи с личния състав на основни позиции във федерацията. Анализирано е представянето при осъществяване на служебните отговорности и са сложени съответни цели и периоди на осъществяване, които следва да бъдат от време на време ревизирани.

На база неудовлетворителни резултати все още са освободени над 10 чиновници на федерацията.

Назначени са висококвалифицирани фрагменти на основни постове – Технически шеф и шеф „ Финанси “.



Национални тимове:

Отчита се осезаемо израстване в представянето на младежкия, юношеските и девическите тимове на България. Позитивна е и оценката за работата в представителния ни отбор и изявите му в новия шампионат FIFA Series, като основна заслуга за това има селекционерът Илиан Илиев.

Комуникации:

През месец май следва среща на високо ниво на президента на Българския футболен съюз Георги Иванов с президента на УЕФА Александър Чеферин, който насочи персонално поканата към българския си сътрудник.

На 17 май в Тайланд ще се поведе 74-тият конгрес на ФИФА, който ще е първият, в който новоизбраният президент на БФС Георги Иванов ще вземе присъединяване.

Получени са и публични предложения за наличие на финала на Шампионската лига в Лондон на 1 юни и финала на Евро 2024 в Берлин на 14 юли.



БФС ще инициира работни срещи с представители на държавните управляващи. В дълготраен проект се планува основаване на специфична комисия, посредством която БФС и страната да работят взаимно за основаването и развиването на цялостна визия за футбола и рационализация на футболната инфраструктура у нас.

Сред дълготрайните цели на БФС е и основаването на фондация, която да работи с легендите на българския футбол и да ги подкрепя след края на дейната им спортна кариера.

В най-кратки периоди ще започва обновеният институционален уеб страница на БФС, както и уебсайт, съдържащ подробна информация за всички шампионати и шампионати, провеждани под егидата на БФС.

Партньорски връзки:

Постигнато е основно стратегическо съглашение с компанията “Спорт Депо ” за предложение на всички продукти от оборудването на националния тим в актуализирания формат на магазин “Абсолют тийм спорт ”, профилиран в продажба на отборна екипировка.

На президента Георги Иванов следва посещаване в Болоня на централата на италианската компания “Макрон ”, обличаща всички национални тимове на България.

В началото на спортно-състезателния сезон 2024-2025 година всички клубове от професионалния футбол, както и тимовете от Трета лига и четвърто и пето равнище в страната, ще получат футболни топки от БФС.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР