От БФС обявиха, че утре (4 март) ще бъде представена

...
От БФС обявиха, че утре (4 март) ще бъде представена
Коментари Харесай

БФС презентира концепцията за оптимизиране на системата на българския футбол

От БФС оповестиха, че на следващия ден (4 март) ще бъде показана “обосновка на идея за усъвършенстване и преструктуриране на системата на българския футбол”. Събитието ще започва след тегленето на жребия за Купата на България.

Ето какво пишат в уеб страницата си БФС:

“Неформален екип от специалисти ще показа пред обществеността аргументация на идея за усъвършенстване и преструктуриране на системата на българския футбол. Събитието е планувано за 4 март и ще започва директно след края на жребия за полуфиналите на Купа България в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „ Бояна “.

Концепцията, чиито създатели са самостоятелни специалисти от разнообразни сфери на футболната игра, е синтезиран резултат от 2-годишни изследвания в интерес на по-добрите решения в системата на футбола у нас. За създаването ѝ е употребена публична информация от главните институции в Република България, материали и разработки на УЕФА, както и административния опит в ръководството на футбола в Англия, Италия, Германия и Белгия.

По време на събитието ще бъде показана демографска и икономическа аргументация на революционно преформатиране на отвесната конструкция на българскиите шампионати в професионалните лиги, без спомагателни разноски за клубовете, както и революционна смяна в условията към аматьорските футболни клубове на мъжко равнище и запасите за развиване.

Ще бъдат разисквани и опциите за оптимизация на кадровата политика, медийната политика и системата на образование в Българския футболен съюз.

Лектори на презентацията ще са Петьо Костадинов, Деян Йорданов, Станимир Стойков, Васил Ивановски, Велизар Христов и Асен Томов.

Поканени са всички представители на медиите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР