От БФС излязоха с обръщение към футболните клубове. От централата

...
От БФС излязоха с обръщение към футболните клубове. От централата
Коментари Харесай

БФС: Отправяме официален призив за феърплей, ще упражняваме мониторинг на мачовете!

От БФС излязоха с послание към футболните клубове. От централата приканиха за феърплей в оставащите мачове и разгласи, че ще упражнява  мониторинг върху развиването на футболните срещи.
 Българка ще е пратеник на финалата на Шампионска лига
Българка ще е пратеник на финалата на Шампионска лига

Голямо самопризнание

Ето съобщението на БФС: 

" Комисията по нравственос и феърплей към Българския футболен съюз насочва формален апел към всички участници във футболния развой за прецизно съблюдаване на разпоредбите на етиката и честната игра в заключителните кръгове от футболния сезон.

Считаме, че опазването на феърплея и на доверието на футболната общност към честното и почтено състезание на терена е основно за престижа на българския футбол.

Комисията прецизно ще упражнява мониторинг върху развиването на футболните срещи и държанието на всички участници в тях. Ще се подхващат и ползват нужните ограничения при установени нарушавания.

Апелираме футболните почитатели да съблюдават публичния ред на стадионите преди, по време и след дуелите и да не използват рискови за живота и здравето пиротехнически средства.

Комисията припомня на уредниците на мачовете да упражняват подробен пропусквателен режим за попречване на внасянето на неразрешени предмети на стадиона.

Обръщаме се към цялата футболна общност с апел за общи старания в опазването на имиджа на футбола, феърплея и честната игра! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР