От Барселона публикуваха десетте най-красиви гола на суперзвездата на каталунците

...
От Барселона публикуваха десетте най-красиви гола на суперзвездата на каталунците
Коментари Харесай

Барса изреди най-красивите голове на рожденика Меси

От Барселона разгласиха десетте най-красиви гола на суперзвездата на каталунците Лионел Меси, който през днешния ден чества рожден ден. Футболната легенда навърши 32 години.
 Жена утешава Меси след срам
Аржентинецът, който към този момент близо 15 години е част от Барса, има 419 гола за клуба и държи всички върхове за най-успешен състезател.

Видеото с головете на Меси демонстрира компилация от 10 гола, определени от почитателите на каталунците. №1 е голът му против Хетафе през към този момент далечната 2007 година, който беше определен и за най-велик в историята на клуба.



Снощи Лео имаше и още един мотив да чества, откакто Аржентина хвана последния трен и се класира за 1/4-финалите на шампионата Копа Америка.

Това се случи с помощта на успеха на " гаучосите " над Катар с 2:0 в последния си мач от Група В. Хубав подарък за Меси предвид на представянето на южноамериканците напоследък.

Лаутаро Мартинес (4`) откри резултата още при започване на срещата, а Серхио Агуеро (82`), който изигра доста мощни 90 минути, справедливо се разписа и оформи крайния резултат.

Така Аржентина с избрана доза шанс приключи на второ място с актив от 4 точки. Това се случи с помощтта на първенеца Колумбия (9т.), който победи Парагвай (2т.) с 1:0 в другия мач от Група В. Катар остава на последното място с един пункт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР