От България не е искана военновъздушна помощ за Украйна, нито

...
От България не е искана военновъздушна помощ за Украйна, нито
Коментари Харесай

Атанас Зафиров категоричен: От България не е искана военновъздушна помощ за Украйна

От България не е желана военновъздушна помощ за Украйна, нито е оповестена готовност. Не се чака у нас да дойдат подразделения на НАТО.

Това съобщи за предаването " Офанзива'' по NOVA NEWS Атанас Зафиров, зам.-председател на Българска социалистическа партия и ръководител на военната комисия в Народното събрание.

Според него Българска социалистическа партия е подкрепила настояването за промяна на военния министър, тъй като е неуместно в такава геополитическа рецесия министър председател и боен министър да приказват на разнообразни езици.

" Такова държание слага под подозрение живота на целия кабинет. Биографията на Янев не кореспондира с позициите му, по тази причина е допустима тактика за трупане на известност за бъдещи политически дейности ", показа той.

По думите му новият план на Янев няма по какъв начин да бъде опасност за Българска социалистическа партия и не вижда логичност да бъде причисляван към лявото пространство.

" Оценката, която Радев даде на Янев е изненада ", счита той и добавя, че няма по какъв начин членове на Българска социалистическа партия да се причислят към възможния нов план. За него не конюктурна, а поредна политика е нужна.

" Изваждането на Българска социалистическа партия от този кабинет значи завършек на това ръководство. Имаше диалози за профила на бъдещия боен министър вътре в обединението, а Петков се съобрази с причините на Българска социалистическа партия ", разкри Зафиров.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР