От АЗАРЕЙ Годината на Водния Тигър ще започне на 1

...
От АЗАРЕЙ Годината на Водния Тигър ще започне на 1
Коментари Харесай

Водният тигър е бунтар, който плува срещу течението

От АЗАРЕЙ

Годината на Водния Тигър ще стартира на 1 февруари с новолунието в зодиакалния знак Водолей, което ще се състои в 07:47 часа. Тигърът се отнася към животните с сила Ян. Той е третият знак от китайския хороскоп и ръководи утринните часове от 3 до 5.

Сезонът, който носи на Тигъра шанс, е зимата, а апогеят му е месец февруари. Той дава отговор на астрологичния знак Водолей. Цветът, който им носи шанс и благополучие, е оранжевият и кафявият с позлата. Благоприятни растения за него са хелиотроп и бамбук.

Той е пристигнал от изток и е владетел на джунглата

Тигърът е възвишен и в него има отлична отбрана от Ян и Ин, която му дава и мистична мощ. Той поддържа връзка с всички зверове и всява боязън у демони и зли духове.

Тигърът е знак на религия и самообладание, имат му почит и му се боят. Но той не пази всички. Хората слагат неговите сребристи нокти като амулет в своите амулети, което им придава неустрашимост.

Тигърът няма да разреши да му се „ качат на главата”. Дори опитоменият образец всява почит и смут. Той води война единствено със мощни съперници, без да наскърбява по-малките. С него би трябвало да се поддържа връзка деликатно.



Родените в годината на Тигъра получават в подарък оръжието за положително и зло. Това е избор от два пътя. Първият е послушание на инстинктите, а вторият - угнетяване и самоограничение.

Тигърът постоянно живее в търсене на рискове

То е вследствие от привличането му от риска, обожава непредвидените завършения. Винаги пробва шанса си, преследвайки шанса.

Този звяр настръхва пред лицето на лъжата и ненавижда измяната. Неговото държание демонстрира, че той не е единствено горделив, само че притегля близките със своята храброст и благотворителност. За него е неприемлива ежедневната рутина. Тигърът избира ролята на героя. Към парите има разточително отношение.

Съгласно източната символика Тигърът значи земната мощност и се явява като покровител на човешкия живот. Той пази дома от три огромни беди: крадци, огън и зли духове. Но в случай че в дома живеят два Тигъра, то един от тях обезателно е задължен да си отиде, защото те не търпят териториално съревнование.

Тигърът, роден през нощта, е най-щастливият от всички свои ближни

Той е спокоен и умен. Нощта е неговото време, когато той търси улов. Неговите каузи са по-плодотворни, само че и противниците спят. А тези, които са родени денем, са по-подвижни, невнимателни и дейни, защото са сложени на показ при дневната светлина.

Тяхното детство протича спокойно и е богато на разнородни детски смешки и завършения. Младостта им е доста вълнуваща, прочувствена, цялостна с спорове и промени. Те имат буйна натура и от самото начало те сблъскват с непознатото недоумение и шокови обстановки. Ако те не желаят завършения, то обезателно приключенията ги настигат изненадващо. Зрелостта на Тигъра е забавна, само че в случай че не са научили уроците на предишното и не се сдържат, то ще настъпи интервал на отчаяние. Обикновено ги преследват парични усложнения, фамилни спорове, любовни драми. В старостта също мъчно се успокояват, защото не могат да се примирят със своето състояние. Старостта не е основана за тигрите. Техният живот е разнороден, цялостен със пристрастености и в края на краищата те получават живот, който са желали.

Тигрите имат необятна визия за света, умеят да бъдат търпеливи и свободомислещи ,

до момента в който въпросът не се касае за тяхната чест. Ежедневието им е обратно, само че поемат тази тежест. Притежават кралско милосърдие и с лекост простят. Не обичат да слушат, когато непрекъснато се сипят хвалебствия, и умеят да разграничават истината от лъжата. Те не вършат доклад за своите действия и смятат, че постъпват постоянно вярно, което ги заслепява от време на време.

Тигрите изживяват своите пристрастености, заради което съвсем постоянно са в напрежение. Те постоянно се лутат в своите прочувствени несъгласия, които ги объркват да управляват своята настъпателност.

На пръв взор мъжът Тигър наподобява наивник, само че това е всеобщо подвеждане,

по този начин, както у тях са стоманени юмруците, волята и фатализмът е извънреден. Те умеят да се съпротивляват и да унищожават позицията на врага.

Жените Тигрици са доста дейни, буйни, великодушни и властни. В същото време са умни и ловки. Не са доста подобаващи за домакини, тъй като не обичат да се свъртат вкъщи. Постоянно изпитват незадоволеност.

Тигърът е роден с нужда от борби със съществуващите порядки. По рождение са борци за правдивост и са бунтовници, които постоянно се опълчват на властимащите и ръководещите. Тъй като Тигрите не са склонни да обмислят всяка своя стъпка, се втурват с главата напред, повличайки след себе си близките. Последователите на тези луди глави могат да се окажат на прага на злополука.

Тигърът се нуждае от безкрайни простори. Невъзможно е да го накарате нещо, което не желае. Трудно може да го научите на дисциплинираност, тъй като никого не слуша. Те са праволинейни и упорити. Те са топли и чувствителни, само че постоянно стават егоисти.

В същото време мъчно му се опълчват, тъй като той има магнетичен темперамент и вродената му властност притегля поддръжка. Хората го почитат интуитивно - даже враговете. Тигърът няма да разреши на някого да го командва и до дъно ще отстоява своите позиции.

Той има вяра, че е основан за велики каузи

Ако стартира да обмисля по кое време да работи и в случай че се вслушва в рационални препоръки, той може да доближи до нечуван триумф. Но като предписание той няма доверие в другите. Понякога застава пред значими решения или се колебае до тогава, до момента в който не стане късно. Неуморният Тигър избира да върви пешком, а не с кола. През почивните дни не обича да преглежда монументи на културата. Отдава се на деен спорт или „ лов”.

Водният Тигър е кадърен да живее на всички места

Поради тази причина той прелестно може да се аклиматизира. Калта на блатата полепва върху кожата на тигъра, която носи в себе си двете начала. Във водата Тигърът приема преобладаващото начало Ин. Неговото Ин символизира суровост, грубост, лед, край. Но Тигърът може да превъзмогне всичко това. Играейки със спящата вода, той <210> дава динамичност и <210> предава нейното начало Ян. Тигърът е единствената котка, която обича водата.

Водните Тигри са тихи, умни, добросърдечни и спокойни. Те умеят да изслушват събеседника. Обикновено доближават своите цели. Такива хора умеят да съхраняват баланс в най-критичните моменти, само че от време на време са досадно нерешителни. Те управляват на драго сърце и управляват личните си пристрастености, обуздавайки ги.



Те са спокойни ръководители, надарени с нерешителност, сила и човечност. Склонни са към сдържан мистицизъм. Те са водачи в обществените и политическите битки. Удачни са за фамилен живот, без значение че обичат да навлизат в непозната територия. Надарени са с богато въображение. Имат положителни декламаторски качества.

Те се отнасят към себе си прекомерно съществено и имат доста разнородни ползи. Винаги са подготвени да опитват и изследват далечни земи. Те са длъжни да претворят своите хрумвания в живота, другояче няма да се усещат добре. Когато тяхната неизчерпаема сила е на ръба, ще би трябвало да сдържат своите пориви. Тези хора се усещат прелестно в хладно време.

Необходимо е интензивно придвижване и отбягване на застоя на едно място. Водата би трябвало да се тонизира - това е най-хубавият способ за зареждане.
Свързани вести Азарей: Марс влиза в Козирог, нищо няма да ви се опре! Азарей: Нито една зодия няма да има скучна 2022-ра, какво чака най-известните българи Азарей: Меркурий потегля обратно, махнете всичко излишно!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР