От Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите във Варна подкрепят исканията

...
От Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите във Варна подкрепят исканията
Коментари Харесай

Хотелиери и ресторантьори от Варна подкрепят исканията на колегите си

От Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите във Варна поддържат настояванията на сътрудниците си от цялата страна за основаване на естествена бизнес среда за работа. Според тях - по този метод ще се усъвършенства събираемостта на налозите и всички - от страната до браншовите организации, ще останат удовлетворени.

Варна

От сектора упорстват да заплащат по-ниски налози за хотелите и заведенията за публично хранене, тъй като тази процедура е въведена в други европейски страни и работи сполучливо. В момента, в България ставките за заведенията за хранене са 20%, а за хотелите - 9.
Павлин Косев, ръководител на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите - Варна: Според нас при данъчна ставка от 5% - над 99% от бизнеса ще излезе на ярко. Тази игра на котка и на мишка с страната и Националната организация по приходите би трябвало да завърши.
Според асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите играта на котка и мишка ще завърши след въвеждането на препоръчаните от тях промени, а изгодите за бизнеса ще са огромни.
Павлин Косев, ръководител на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите - Варна: Ще можем да влагаме повече в личния състав. Всички знаем и се приказва от години, че имаме проблеми с фрагментите. Ще можем да даваме повече бонуси, по-добри заплати.
От бизнеса желаят още от страната да вкара наложителна регистрация по Данък добавена стойност на всички нови обекти в храненето и туризма. Така новите бизнесмени ще стартират да заплащат налози от стартирането на бизнеса си.
Павлин Косев, ръководител на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите - Варна: Всички първо да започваме при равни условия, като конкуренция и второ, повече ДДС-приходи да могат да влязат в самата страна.
От хотелиерската и ресторантьорската асоциация оповестиха, че запечатването на търговски обекти от Национална агенция за приходите при първо нарушаване е извънредно репресивна мярка. Те желаят активността на заведенията да се стопира след най-малко три установени нередности. От сектора имат подготвеност за протестни дейности още тази събота.
 От през днешния ден ресторантьорите в Пловдив стартират алегоричен митинг От през днешния ден ресторантьорите в Пловдив стартират алегоричен митинг
От през днешния ден ресторантьорите в Пловдив стартират алегорични протестни дейности. Хората от сектора се афишират против огромния брой наредби и условия, които...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР