От Асоциацията на американските пластичните хирурзи твърдят, че на мода

...
От Асоциацията на американските пластичните хирурзи твърдят, че на мода
Коментари Харесай

Разочароващи новини за жените с големи гърди

От Асоциацията на американските пластичните хирурзи настояват, че на мода излизат дребните гърди, в случай че се съди по поръчките на клиентките - те избират скромния бюст на Тейлър Суифт пред обилните форми на Ким Кардашиян, написа в. " Ню Йорк Таймс.
 Ким Кардашиян Guliver/Getty Images
От 2006 година интервенциите за увеличение на гърдите станаха най-популярни, като клиентките бяха подготвени да заплатят 4000 $ за тялото на фантазиите си.

Големите женски гърди към този момент не вълнуват младите мъже

Но макар нараствания брой интервенции, междинният размер на мечтаната чашка непрестанно понижава. Хирурзите изясняват наклонността с обстоятелството, че дамите се стремят да наподобяват колкото е допустимо повече с натурален бюст. Не е дребен броят на клиентките, които наново лягат под скалпела, с цел да понижат гръдната си обиколка и да се освободят от обемистите импланти.

Секс, женски гърди и още 4 неща, които подсигуряват дългоденствие на мъжа

Според доктор Мелиса Дофт, практикуваща в Манхатън, модата на дребния бюст е била наложена най-много от обществените мрежи. Сега трендът е на атлетичните девойки, постоянно занимаващи се със спорт и със здравословно хранене.
 Поп звездата Тейлър Суифт Guliver/Getty Images, списък
Гърдите - най-чаровното оръжие на дамите

За понижаване на обилните гърди към интервенции пристъпват и куп звезди, които по натурален път са били надарени от природата. Модата на бюстовете със междинен размер е засегнала и производителите на дамско долни дрехи. Днес огромните марки се ориентират към наблягане на сексуалността на гърди от втори и трети размер.

И още за едно от най-чаровните женски оръжия:

Ето как трябва да наподобяват съвършените женски гърди

Формата на гърдите издава половия характер

Вижте  къде живеят дамите с най-големи гърди

И къде живеят дамите с най-големи естествени гърди По тематиката Гледането на женски гърди удължава живота на мъжете Телевизионен гаф: Водещ разголи гърдите на гостенката си (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР