От Андрю Хей(Ройтерс) – Детектив от Ню Мексико каза в

...
От Андрю Хей(Ройтерс) – Детектив от Ню Мексико каза в
Коментари Харесай

Детективът цитира доказателства Оръжейникът „Rust“ е донесъл бойни патрони на снимачната площадка

От Андрю Хей

(Ройтерс) – Детектив от Ню Мексико сподели в сряда, че Хана Гутиерес е идентифицирала кутия с боеприпаси и патрони като нейни, засилвайки теорията на прокуратурата, че оръжейникът е донесъл бойни патрони на снимачната площадка „ Ръжда “, където оператор е бил смъртоносно прострелян.

Последните показания по време на процеса за непредумишлено ликвидиране на Гутиерес демонстрираха, че прокурорите се концентрират върху това по какъв начин шест бойни патрона - строго неразрешено на снимачната площадка на филми – попадна в продукцията, където Халина Хътчинс беше убита от артиста Алек Болдуин на 21 октомври 2021 година Болдуин се пледира за почтен в непредумишлено ликвидиране. Процесът му е плануван за 10 юли.

Детектив Александра Хенкок свидетелства, че по време на полицейско изявление с Гутиерес на 9 ноември 2021 година, което е показано на правосъдните заседатели, боравещият с оръжие е разпознал кутия с муниции, от която е извадила военен патрон. като един, който тя докара на снимачната площад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР