От Андрю ГаудсуардВАШИНГТОН (Ройтерс) – Във вторник съдия от САЩ

...
От Андрю ГаудсуардВАШИНГТОН (Ройтерс) – Във вторник съдия от САЩ
Коментари Харесай

Джулиани повтаря фалшиви обвинения срещу избирателните служители в Джорджия, навличайки гнева на съдията

От Андрю Гаудсуард

ВАШИНГТОН (Ройтерс) – Във вторник арбитър от Съединени американски щати смъмри Руди Джулиани за повтарящи се подправени обвинявания в машинация на гласоподаватели против двама изборни служащи в Джорджия по средата на развой за клюка, провокиран от сходни мнения, които той направи в предишното.

Съединени американски щати. Окръжният арбитър Берил Хауъл сподели, че Джулиани може да бъде изправен пред предстоящ иск за клюка за забележки, които е направил пред кореспонденти в понеделник, до момента в който напуща федералния съд в първия ден на процеса.

Хауел към този момент откри Джулиани виновен за клюка и други изказвания за лъжливо обвиняване на някогашните изборни служащи в окръг Фултън Уондреа „ Шей “ Мос и нейната майка Руби Фрийман за укриване и броене на партиди от противозаконни бюлетини след изборите през 2020 година Единственият въпрос, който журито би трябвало да реши, е какъв брой Джулиани дължи като обезщетение.

Джулиани сподели пред кореспонденти в понеделник пред съда, че „ всичко, което споделих, е правилно “ и още веднъж упрекна Мос и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР