От 9 април (вторник) зрителите на bTV Action ще се

...
От 9 април (вторник) зрителите на bTV Action ще се
Коментари Харесай

Брокери прогонват зли сили от нежелани Свръхестествени имоти в премиерен сериал

От 9 април (вторник) феновете на bTV Action ще се впуснат дълбоко в необятния свят на паранормалното с епизодите на премиерния сериал „ Свръхестествени парцели “ („ SurrealEstate “). Хитовата канадска поредност с присъединяване на звездата от „ Шитс Крийк “ Тим Роузън ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч., като ще бъде налична и онлайн на VOYO.

„ Свръхестествени парцели “ наблюдава всекидневието на Люк Роман (Тим Роузън) – брокер на недвижими парцели с невероятен гений. Агенцията, която той управлява, се занимава с реализацията на най-трудните за продажба жилища – тези, в които към този момент са се настанили нежелани посетители – демонични същества. Люк и задружният му екип всекидневно се изправят пред вълнуващи и стряскащи паранормални провокации, до момента в който приготвят „ обладаните “ домове за спокойното и безвредно настаняване на бъдещите им притежатели.

Загадките, които позволяват, непрекъснато ги срещат със зли духове, демони, полтъргайсти и други злокобни създания, които надалеч не са плод само на фантазията. Докато се бори с тях, пред Люк стои и предизвикването да разкрие какво се крие зад неочакваното изгубване на татко му – някогашния притежател на организацията. Рамо до рамо до него е очарователната му партньорка Сюзън Айрлънд (Сара Леви), която също е с непогрешим усет към паранормалното.

„ Свръхестествени парцели “ е един от най-популярните канадски сериали за последното десетилетие. До момента са осъществени два супер сполучливи сезона, с които bTV Action ще зарадва българските фенове един след различен, като сега тече подготовката по снимането на най-новия трети.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР