От 9.03, Господари на ефира стартираха поредица от репортажи, разкриващи

...
От 9.03, Господари на ефира стартираха поредица от репортажи, разкриващи
Коментари Харесай

Господари на ефира със скандален репортаж, разкриващ рекетьорски практики от страна на НАП

От 9.03, „ Господари на ефира ” стартираха поредност от репортажи, разкриващи корупционните практики на проведена тайфа, с център Национална агенция за приходите, която рекетира бизнеса.

От месеци екипът на предаването работи по разкриването на крупна скица за рекет и изнудване на бизнеса, в която са забъркани някогашни и сегашни чиновници на Националната организация по приходите, написа gospodari.com.

В петък „ Господари на ефира ” излъчи описа на предприемач, който неведнъж е изнудван да дава рушвети, с цел да си обезпечи „ спокойна ” работна среда. Пред камерите на екипа той описа за издевателството и изнудването, на които е подложен от държавен чиновник на висок пост в Национална агенция за приходите.

Екипът на „ Господарите ” разполага със скандални фрагменти, които разкриват цялата рекетьорска скица.  Поредният образец, за това, че е мит изказванието, че в България няма корупция. Дали пък това не е една от аргументите огромните вложители да странят от страната ни?!

Не пропускайте да научите повече детайлности за корупционните практики, на които е подложен бизнесът, довечера от 23:00ч., по NOVA.

Видео вижте ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР