От 8 до 9 сутринта и от 15 до 16

...
От 8 до 9 сутринта и от 15 до 16
Коментари Харесай

Нова организация за образна диагностика в Свети Иван Рилски

От 8 до 9 сутринта и от 15 до 16 часа следобяд всеки пациент може да си направи нагледно проучване в столичната болница " Свети Иван Рилски ", в случай че има подозрения за хипотетична или потвърдена Covid зараза, оповестяват от болничното заведение. Реорганизацията е за да не се смесват потоците от заболели.

Рентгенографиите ще се извършват в рентгеновия кабинет след извикване на пациентите по име по реда на стартиране на поръчките в болничната осведомителна система.

По време на тези времеви шпации лекар-рентгенолог ще изготвя резултатите и в границите на 30 минути след осъществяване на проучванията ще ги предава на изчакващите в Covidзоната пациенти.

За спомагателна информация и записване на часове на тел. 02/952 27 80 - Регистратура " Образна диагностика ".

От болничното заведение оповестяват също, че от 2 до 18 декември пет от водещите клиники ще съветват пациенти и ще одобряват документи онлайн на имейла на съотметната клиника. Това са отделенията по неврохирургия, нервни заболявания, ендоскопска хирургия, хематология и онкология, и нефрология.

Чрез новата самодейност пациентите ще имат опция авансово да изпратят своите документи и проучвания и, в случай че положението им постанова, да бъдат признати за лекуване единствено с едно идване до болничното заведение.

От болничното заведение предизвестяват, че онлайн консултациите се отнасят единствено за документи, получени в посочения период и касаещи болести, които се лекуват в съответната клиника. Добре е пациентите да оставят и телефон за връзка, в случай че е належащо уточняване.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР