Oт 8 април каналът DIEMA FAMILY сменя своята графична концепция

...
Oт 8 април каналът DIEMA FAMILY сменя своята графична концепция
Коментари Харесай

5 нови предавания и сериали, които можете да гледате по телевизията от другия месец

Oт 8 април каналът DIEMA FAMILY сменя своята графична идея и ще внесе грациозност, уют, хубост и модерно чувство, което кореспондира съвършено с метода на живот на феновете. Освен новата визия, каналът ще предложи премиерно наличие, с което насладата от живота ще влезе в домовете на феновете. В ефира на DIEMA FAMILY ще започват кулинарните излъчвания „ Вкусотиите на Оливър “ и „ Печивата на Марта Стюарт “, хитовата теленовела „ Дива земя “, турските сериали „ Любовта не схваща от думи “ и „ Слънчеви девойки “.

Делничните обеди по DIEMA FAMILY ще бъдат непокътнати за кулинарни изкушения. „ Вкусотиите на Оливър “ и „ Печивата на Марта Стюарт “ ще разкрият дребните секрети на огромните ястия от 14:00 до 15:00 ч. Джейми Оливър ще се качи на мотор в търсене на най-хубавите артикули за своите другари и родственици, а Марта Стюарт ще подслади следобеда с хрумвания за изкусителни десерти.

 c Diema Family

 c Diema Family

В 15:00 ч. на 8 април следва дебютът на хитовата теленовела „ Дива земя “ в българския ефир. Историята се развива в живописните винарни на долината Напа, където животът на семействата Монтиел и Катанеда са разтърсени радикално след автомобилна злополука, породена от безрасъдство.

 c Diema Family

Уикендът ще бъде изпълнен с сантиментални завършения с премиерните немски филми в 14:00 ч., а в 17:00 ч. серия от недоразумения и занимателни провокации ще бележат историята на твърдо решената да успее хубавица Хаят в „ Любовта не схваща от думи “. Тя среща правоприемник на текстилна империя и след доста заблуди, неточности и трудности, връзките им прерастват от взаимна злост в обич.

 c Diema Family

От 22 април в 22:30 ч. по DIEMA FAMILY пък феновете ще могат да видят и премиерния турски сериал „ Слънчеви девойки “. В него основната героиня Гюнеш е преподавател по литература от Измир с три дъщери. Животът ѝ е благополучен – радва се на щерка си Пери и близначки Назлъ и Селин, до момента в който един ден пътят ѝ се пресича с този на предприемача Халук Мертоглу от Истанбул и двамата се влюбват.

 c Diema Family

Не пропускайте да видите новия образ на DIEMA FAMILY и премиерните заглавия от 8 април в ефира на канала.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР