От 3 до 5 юни седмокласниците от СУ Св. Св.

...
От 3 до 5 юни седмокласниците от СУ Св. Св.
Коментари Харесай

Поредна подкрепа от благородно семейство за талантливи ученици от Пордим

От 3 до 5 юни седмокласниците от СУ " Св. Св. Кирил и Методий " в град Пордим ще вземат участие в националната олимпиада по хореография, проведена от Министерство на образованието и науката.

Хореографката на дребните танцьори Даниела Цолова се надява да се показват ослепително нейните ученици измежду голямата конкуренция на учебни заведения от цялата страна.

Националното съдружие на сираците в България в лицето на ръководителя Слави Михайлов се обърнаха с молба към бизнесдамата Маринела Арабаджиева и синайВълчо Арабаджиев да обезпечат изхранването и престоя на децата по отношение на присъединяване им в олимпиадата. Благодарение на семейство Арабаджиеви, групата възпитаници и техните ръководители ще отседнат гратис в петзевздния " Хасиенда Бийч Хотел " Созопол, заяви с признателност Слави Михайлов.

Семейство Арабаджиеви от години оказва помощ на учебното заведение в Пордим и за нас е голяма чест, че са още веднъж до нас в подобен специфичен миг, показа директорката на учебното заведение Емилия Василева.

Да пожелаем сполучливо показване на дребните танцьори, споделихаблагодетелите на самодейността.

На фотографията: Слави Михайлов и Вълчо Арабаджиев
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР