От 28 до 30 юли в Експозиционен център Флора“ от

...
От 28 до 30 юли в Експозиционен център Флора“ от
Коментари Харесай

На тазгодишния Wine and Spirits Fest Burgas ще откриете колекционерските джинове на Scorpions и Ozzy Osbourne

От 28 до 30 юли в Експозиционен център „ Флора “ от 16.00 до 22.00 часа ще се организира лятното дегустационно събитие Wine and Spirits Fest Burgas. Фестивалът ще събере над 40 участника от съвсем целия свят с почти 400 виновност и спиртни питиета.

Всеки, който желае да стане част от това събитие, където ще имате опцията да се насладите на най-хубавите виновност и спиртни питиета от България, Италия, Испания, Молдова, Съединени американски щати, Китай, Гърция, Австрия, Германия и доста други страни.

Колекционерските джинове на Scorpions и Ozzy Osbourne ще допълват екзотиката на фестивала, както и още винтидж питиета и изненади които ви чакат на място.

Всички питиета ще могат да бъдат тествани и при предпочитание може да закупите по време на събитието на индустриални цени. Там ще откриете редки и изискани виновност, които носят в себе си неповторими характерности и отразяват майсторството на производителите. Няма да липсват и качествени деликатеси от българско телешко месо, приготвени по остарели предписания, без консерванти и оцветители.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР