От 27 май 2023 г. към екипа водещи на bTV

...
От 27 май 2023 г. към екипа водещи на bTV
Коментари Харесай

Нова рокада в bTV, има чаровна водеща

От 27 май 2023 година към екипа водещи на bTV Новините се причислява Бесте Сабри. Репортерът на медията ще се включи в представянето на спомагателни излъчвания вести през уикенда в границите на предаването " Тази събота и неделя “. Кратките излъчвания оферират най-важното до този час, както и интернационалните, занимателни и всемирски вести в 8:00, 9:00 и 10:00 часа.

Бесте Сабри е родена в град Шумен, където приключва Езиковата гимназия ‘‘Никола Вапцаров‘‘. Учи публицистика в Шотландия, а след това и магистратура със компетентност " Международни връзки “ в Абърдийнския университет. 

Присъединява се към екипа на bTV Новините през декември 2020 година и за малко време се откроява с гения си да открива и отразява значими вести и събития с филантропична устременост. За  професионалното и задълбочено създаване на тематиката за Коронавирус пандемията във всичките ѝ обществени аспекти - медицински, учебен и човешки – Сабри получава високата оценка на сътрудниците си и високото самопризнание " Репортер на годината 2021 “. В началото на февруари 2023 година тя бе част от специфичния екип на bTV, който отпътува за Турция часове след опустошителното земетресение. За работата си при отразяването на човешката покруса със съпричастност тя бе удостоена с оценката " Достойните българи “ на 24 часа и получи премията " Мис ефирен сексапил “ от Дарик.

Бесте Сабри ще продължава и работата си като кореспондент, тъй като както самата тя споделя - това, което я въодушевява, са човешките истории.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР