От 26 юни Марс става ретрограден до 27 август. Това

...
От 26 юни Марс става ретрограден до 27 август. Това
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Не предприемайте нищо ново, нищо важно, не подписвайте договори, внимавайте с документите

От 26 юни Марс става назадничав до 27 август. Това ще способства за закъснение на делата. Ретроградният Марс е подобаващ за работа, която изисква внимание и централизация, както и за обновяване на незавършени планове. Но за ново начало, времето не се вписва. Не се предлага през това време да се вършат планувани хирургични интервенции (освен животоспасяващи). Като предписание битовата техника става сензитивна към разрушителната сила на Марс и стартира да се чупи, поврежда. По същото това време се следят повече, в сравнение с нормално пътни повреди, задържане на влакове и самолети. Не би трябвало да се купува автомобил, битова техника, да се стартира нов план или ново дело, да се стартира ремонт, строителство, да се прави преинсталиране на компютрите, да се организират надпревари. Някъде могат да бъдат обновени военни дейности.

Небесните въздействия оказват негативно влияние върху връзките сред хората, може да докара до повишаване на броя на произшествията, увеличение на престъпните закононарушения. Всичко това ще бъде подсилено от непотребната сила на утрешното пълнолуние в Козирог, което в съвпад със Сатурн, а той в съпротива към Слънцето.

Луната продължава престоя си в символ Стрелец като в това време се движи на луфт до 18:53ч. В този интервал не предприемайте нищо ново, нищо значимо, не подписвайте контракти, внимавайте с документите, не правете значими покупки.

Забранено е натоварването на бедрата, защото в този момент са най-уязвими. Масажите се отразяват добре и отпускат схванатите мускули. Избягвайте визитата при ортодонт, в случай че не е неотложно.

В 18:53ч Луната минава в символ Козирог и ще остане до 07:38ч на 30 юни.

14 лунен ден (продължава от предния ден до 20:27ч на 27 юни) В друго време денят би бил добър за начало на нови неща, само че заради празния ход на Луната, не може да се осъществят позитивните въздействия. Денят постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте обаче тези усеща да ви превземат. И в случай че се замислите, ще видите, че нямате съображение да ги изпитвате. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. Това е време, когато хората желаят да кажат нещо, само че не смеят да го създадат. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте деликатно какво ви споделят. Възможно е да се изпита горест, потиснатост, контакти с другия свят.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт.

Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващо потомство в него, то може да има затруднения. Те може да се опитат през днешния ден да покажат темперамент. Да призовавате гласът на разсъдъка им е неефикасно. Напълно задоволително е да им отстъпите.

Секс – Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където и както не сте го правили.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

15 лунен ден (започва от 20:27ч на 27 юни продължава до 21:18 ч. на 28 юни)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР