От 26 до 29 декември в морската столица предстои кино

...
От 26 до 29 декември в морската столица предстои кино
Коментари Харесай

Предстои кино маратон с най-доброто от София филм фест Варна

От 26 до 29 декември в морската столица следва кино маратон от четири вечерни прожекции с най-хубавите филми от София филм фест Варна. Прожекциите са с начален час 19:00, а местоположението е зала 5 на Фестивален и конгресен център. Организаторите дават обещание незабравимо кино прекарване.

Билетите са на цена от 8 лв. и могат да бъдат закупени на място преди всяка прожекция.

26 декември - " Паразит "

Златен палмов клон на Канския кино фестивал и притежател на четири Оскара, този удивителен филм на режисьора Бонг Чонг-хо ще ви придвижи в тайнствения свят на две фамилии, чиито ориси се преплитат в непредвиден и под напрежение метод.

27 декември - " Кватрадът "

Носителят на “Златна палма ” Рубен Йостлунд кара феновете да се замислят за филантропичните и обществени аспекти на актуалното общество.

28 декември - " Рицари на Справедливостта "

Андерс Томас Йенсен събира 8 награди и 26 номинации от излизането си до момента, рецензията се облажи съществено с него – прелестно ѝ е да го разяснява и това се случва в неограничен брой ревюта и рецензии.

29 декември - " Човекът, който продаде кожата си "

Този план е роден от срещата на два свята. Светът на актуалното изкуство, по-специално творчеството на белгийския художник Вим Делвой, и светът на политическите бежанци – изключително тези от Сирия, борбата им за пътни документи и разрешителни за престояване.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР