От 25 април до 1 май в курортите край Варна

...
От 25 април до 1 май в курортите край Варна
Коментари Харесай

За празниците румънски полицаи ще бъдат командировани в комплексите край Варна

От 25 април до 1 май в курортите край Варна ще бъдат командировани двама румънски служители на реда, които ще работят в взаимни екипи с българските си сътрудници, заяви през днешния ден комисар Илиян Илиев, шеф отдел " Охранителна полиция " в дирекцията на Министерство на вътрешните работи в крайморския град.

По думите му в комплексите се чака да дойдат към 15 хиляди посетители. Поради тази причина полицейското наличие ще бъде засилено, като ще работят в това число Контролно-пропусквателните пунктове на входовете на курортите.

Вече е основана организация за обезпечаване на защита към всички храмове по празниците, добави Илиев. По думите му акцент за чиновниците на дирекцията ще бъде и спокойствието в кварталите на Варна и в дребните обитаеми места в района.

По празниците ще има засилен надзор на входовете на града в посока Варна, Шумен и Добрич, добави основен контрольор Петко Камбуров, шеф на бранш " Пътна полиция ". По пътищата в трите направления ще има и непрестанно настояща автоматизирана техника за надзор на скоростта на колите. Традиционно ще бъдат засилени инспекциите за приложимост на алкохол и дрога от водачите, само че тази година служителите на реда ще наблюдават интензивно и за нарушавания от пешеходци.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР