От 21:10 тази вечер (неделя) ще бъде единствената прожекция на

...
От 21:10 тази вечер (неделя) ще бъде единствената прожекция на
Коментари Харесай

Гледаме Любовта е пиршество на Филмовите нощи

От 21:10 довечера (неделя) ще бъде единствената прожекция на френския ЛЮБОВТА Е ПИРШЕСТВО с присъединяване на звездата Гийом Кане. Филмът е част от селекцията на фестивала „ Любовта е полуда “, който ще се състои във Варна през август. „ Филмови нощи във Филипополис “ имат удоволствието да показват предпремиерно за България историята за двама проверяващи служители на реда в региона на процъфтяваща порноиндустрия във Франция при започване на 80-те години се изправят пред нови провокации. За да се инфилтрират сполучливо в този бизнес, те наемат обременено с задължения пийпшоу на Плас Пигал и стартират да създават къси порнофилми. Едно начинание, което ще ги води прекомерно надалеч.

От 23:30 ч. същата вечер ще бъде прожекцията на американската комедия с присъединяване на Чарлийз Терон и Сет Роугън – А ДАНО, АМА НАДАЛИ, която споделя за един несполучлив публицист – Фред Фларски (Сет Роугън), който е захласнат от хубавицата Шарлот Филд (Чарлийз Терон), държавен секретар, която в миналото е била негова бавачка. Фред ще направи всичко допустимо, с цел да завоюва вниманието на Шарлот, понастоящем омъжена за щатски сенатор.

Напомняме ви също по този начин, че тазгодишното издание занапред ще предложи още две непреходни класики – шедьоврите ГЛАДИАТОР (18.07) и АМАДЕУС (25.07). Очаква ви също по този начин премиерата на новия екшън-трилър на Люк Бесон – „ АННА ” (от 20.07), който бележи завръщане на режисьора към неговите корени.

Цените на билетите за кинопанорамата са 7/6 лева Продават се на касите на лятно кино „ Орфей “ /19.30-23.30ч/ и LUCKY Дом на киното /16.00-21.00 ч/, както и онлайн на boxoffice . bg .

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР