От 21.04. Марс преминава в Близнаци и ще остане така

...
От 21.04. Марс преминава в Близнаци и ще остане така
Коментари Харесай

Марс преминава в Близнаци: Ново начало за Водолей, Близнаци и Везни

От 21.04. Марс минава в Близнаци и ще остане по този начин до до 04.06. Червената планета е борбена и дава отговор за новото начало. Тя ще премине през знака Близнаци, който е най-общителен и любопитен. Това несъмнено ще донесе един забавен интервал.

В идващите дни даже най-скромните стават извънредно общителни, любознателни и динамични. Периодът е съвършен за сдобиване с нови познания, явяване на значими изпити, проучване на нова просвета и пътувания до непознати и забавни места. Престоят на Марс в Близнаци закриля подписването на контракти, покупко-продажба на артикули и парцели.

Разположението на звездите ще е най-ползотворно за въздушни зодии Водолей и Везни, както и на знака Близнаци. Те ще пробият във значима за тях сфера. За някои това значи започване на съществено партньорство, а за други - придвижване в длъжностен проект с значим план или инвестиция. Трети ще заложат на здравето и хубостта и ще се захванат с нов спорт или хранителен режим. Харизматични и общителни, представителите на тези зодии ще превземат сърцата на всички.

Периодът няма да остави и другите зодии неподвижен. Водните знаци Риби, Рак и Скорпион ще изяснят междуличностните си връзки и връзки. Те най-сетне ще решат от дълго време тормозещ ги въпрос или спор, касаещ половинката, или друга значима връзка.

За земните знаци Козирог, Дева и Телец това ще е един изключително добър интервал във финансов проект. Голяма част от тях ще сключат контракти и покупко-продажби за облага. Останалите ще се снабдят със скъпи и скъпи неща.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, ще изпълнят проектите си и ще разпрострат активността си до невиждани граници. Единственото изискване това да се случи, е да се вслушат в предложенията или препоръките - в обкръжението им може да има хора, които могат да оказват помощ доста и то на най-различни фронтове. Нека се възползват.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР