От 21:00 тази вечер до 6:00 часа на 25 октомври,

...
От 21:00 тази вечер до 6:00 часа на 25 октомври,
Коментари Харесай

Ограничават движението в тръбата за София на тунел „Ечемишка“

От 21:00 довечера до 6:00 часа на 25 октомври, за разчистване ще се ограничи придвижването в тръбата за София на тунел „ Ечемишка “ на Автомагистрала „ Хемус “, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

За да не се затруднява трафикът денем през нощта ще се спре придвижването за измиване на оборудването. Пътуващите към София ще се пренасочват от пътен възел „ Ботевград “ при 47-ми км на автомагистралата по път I-1 София-Ботевград и при пътна връзка „ Витинска река “ при 30-ти км ще не престават пътуването си по Автомагистрала „ Хемус “.

На 25 октомври, от 15:00 до 6:00 часа на 26 октомври за разчистване ще бъде лимитирано прекосяването в тръбата за София на тунел „ Витиня “. Трафикът ще се пренасочва по път I-1 София-Ботевград от 35-ти до 30-ти км при пътен възел „ Витинска река “.

На 25 октомври, от 9:00 до 17:00 часа за измиване на тръбата за Бургас ще се ограничи придвижването в тунел „ Траянови врата “ на „ Автомагистрала Тракия “. Трафикът ще минава в двете посоки в тръбата за София.

Апелират се водачите да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и да карат деликатно , спазвайки отдалеченост. Да се движат със съобразена скорост и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.

Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - както и когато и да е от денонощието на тел. 0700/ 130-20.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР