От 2020 година насам планинският курорт Мальовица, намиращ се в

...
От 2020 година насам планинският курорт Мальовица, намиращ се в
Коментари Харесай

Рекорден брой любители на планината посетиха този наш курорт

От 2020 година насам планинският курорт Мальовица, намиращ се в живописната Рила планина, е обект на обилни вложения и претърпя цялостна промяна. Резултатите са на разположение. През последния януарски уикенд рекорден брой фенове на зимните спортове и зимната планина посетиха курорта.

Това беше и първият уикенд за този ски сезон, през който имаше и нощни спускания, които са желани от огромен брой туристи, защото вечер е по-спокойно, а и планината на светлината на луната е неповторима.

Любителите на белите спортове, които посетиха курорта Мальовица през уикенда,  споделят, че са прелестно сюрпризирани от ниските цени за прилагане на оборудванията за качване, ски дрешниците, ски инструкторите и даже на заведенията за хранене.

Мальовица е уместно място и за феновете на мощни чувства, освен тъй като регионът е желано място за алпинизъм. Другата причина е, че точно заради разчупения ландшафт и дебелата снежна завивка повдигането на адреналина за търсещите сходни преживявания е обезпечено.

Но в курорта Мальовица има място и за начинаещите. За всички, които в този момент прохождат в зимните спортове е отредена дребната писта на Меча поляна с най-малък надолнище, на която инструктори с дългогодишна експертиза, професионализъм и специфичен самостоятелен метод оказват помощ в първите им стъпки.

Едно от забавните места към емблематичната мальовишка Меча поляна е специфичната писта за шейни, където и дребни и огромни се забавляват спускайки се по стръмния скат, а по-късно качването е елементарно с помощта на модерната транспортна лента, написа " Стандарт ".

" Рекорден брой туристи посетиха курорта Мальовица този уикенд. Всички трасета са отворени. Целият ни екип работи неуморно, както в работата с клиенти, по този начин и по поддръжката на оборудванията. Стараем се ски сезонът да премине оптимално безпрепятствено и всички да са удовлетворени. “ обявиха от Управата на курортния комплекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР