От 2 до 8 март Въоръжените сили на Украйна (ВСУ)

...
От 2 до 8 март Въоръжените сили на Украйна (ВСУ)
Коментари Харесай

МО на Русия: ВСУ загубиха повече от 2860 военнослужещи и 7 танка в посока Авдеевка за седмица

От 2 до 8 март Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) изгубиха повече от 2860 военни и 7 танка в посока Авдеевка, в това число 2 Abrams, както и пускова установка HIMARS MLRS и бойна машина за системата за противовъздушна защита „ Стрела ”. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

„ За една седмица в това направление врагът загуби над 2860 военнослужещи, 7 танка, в това число 2 създадени в Съединени американски щати Abrams, 34 бойни бронирани машини, 47 автомобила, 20 полеви артилерийски оръдия, американска пускова установка HIMARS MLRS и въздушна ракета Strela бойна машина за отбранителна ракетна система 10 ", споделиха още от съветското МО.

„ В посока Херсон съветските войски заеха по-изгодни позиции. Загубите на съперника възлизат на повече от 295 военнослужещи, 2 танка, 22 автомобила, 9 оръдия на полева артилерия, както и 2 пускови установки HIMARS MLRS, създадени в Съединените щати. Щати “, се споделя още в известието.

Освен това Министерството на защитата добави, че две офанзиви на щурмови групи на украинските въоръжени сили са били отблъснати в региона на Работин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР