От 2 до 10 години е наказанието, което могат да

...
От 2 до 10 години е наказанието, което могат да
Коментари Харесай

Камера заснела ромското зверство, вижте какви наказания грозят побойниците!

От 2 до 10 години е наказването, което могат да получат ромите, смазали от пердах военен в пловдивското село Войводиново. Това разгласи районният прокурор Чавдар Грошев на специфична конференция през днешния ден, съобщи репортер на Plovdiv24.bg . Тъй като единият от нападателите е малолетен, за него се получава съкращаване на наказването и оптималните години се стопяват до 3, разясни Грошев. 

Двамата обаче не се признават за отговорни. Те настояват, че са били нападнати от военния и по тази причина са го набили. Няма доказателства, че някой от тях е засегнат, разяснява това изказване Грошев. Не са открити и други участници в побоя. Не са открити и очевидци на началото на случая. Иначе към този момент е конфискуван запис от камера, който разкрива случилото се. От него излиза наяве, че на 6 януари към 13,20 потърпевшият се прибирал от Пловдив с кола. На кръстовище двамата роми минават пред него. Твърденията му са че те са го напсували. Той стопира, връща се и стартират словесни пререкания. За страдание камерата не е ориентирана под ъгъл, който да обхвани всички дейности.

" В един миг се вижда боричкане и двамата почват да го постановат. Той пробва да се пази, само че го удрят по тялото ", описа Грошев. Двамата нападатели са открити час след побоя в циганската махала, която се намира на към 100 метра от мястото на случая. Двамата са за арестувани за 72 часа, ще желаят непрекъсната мярка задържане под стража. Те не са осъждани и досега нямат престъпни прояви.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР