От 19 ч. в НХК концерт Fusion Passion с музика

...
От 19 ч. в НХК концерт Fusion Passion с музика
Коментари Харесай

Филм и книга на Георги Тошев, среща с аниматори и концерт закриват Порт Прим Фест днес 7.10

От 19 ч. в НХК концерт Fusion Passion с музика на Е. Григ, Фриц Крайслер и Астор Пиацола, ще изнесат две дами от международната класическа сцена - пианистката Донка Ангъчева и цигуларката Лидия Байч

В последния ден на VI Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест - 7.10.2023 (събота), бургазлии и гостите на града са поканени на три забавни събития.

От 11 ч. в Новата библиотека всички дребни и огромни деца могат да се срещнат с Пенко и Сотир Гелеви - аниматори, художници, основатели на комикси. Братята създатели ще открият своя галерия, ще показват свои детски книги и ще опишат повече за това, по какъв начин се вършат рисуваните филми. Ще има прожекция на някои от лентите. Вход - свободен.

От 16 ч. в зала " Ахело " на Гранд хотел и СПА Приморец - уредникът и основател на Фестивала на изкуствата, журналистът и продуцент Георги Тошев ще показа книгата " Стефан Данаилов. Игра на живот " и кино лентата " Ламбо от София ". Вход - свободен.

От 19 ч. в НХК концерт Fusion Passion с музика на Е. Григ, Фриц Крайслер и Астор Пиацола, ще изнесат две дами от международната класическа сцена - пианистката Донка Ангъчева и цигуларката Лидия Байч. Специално за събитието в Бургас бе донесен извънредният роял Bösendorfer Artist Series Gustav Klimt - Tree of Life Grand Piano. Билетите за са в продажба на каса " Часовника ". За резервация тел. 0894 898 098.

Вчера Фестивалът срещна Бургас с Иво Сиромахов. Литературното събитие мина под знака на забавата и забавните диалози. Бяха показани и късометражни ленти от целия свят, част от варненския фест „ Карантината “.

Вечерта завърши с театралната режисура „ Коприна “ на Драматичен спектакъл Пловдив. Зрелищният, неведнъж награждаван театър, изправи публиката в препълнената зала на Културен дом НХК, на крайници за дълги овации.

Порт Прим Арт Фест се провежда от Гранд хотел и СПА Приморец с поддръжката на Община Бургас. Творчески шеф е художникът Стефан Божков, медийни сътрудници са БНР-Бургас и Дарик Радио. Не пропускайте опцията да имате изпълнен с забавни събития почивен ден, за вас и децата ви.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР