От 17-ти май 2019 година кино зрителите ще могат да

...
От 17-ти май 2019 година кино зрителите ще могат да
Коментари Харесай

Българският филм „Опърничавите“ тръгва по кината

От 17-ти май 2019 година кино феновете ще могат да проследят един динамичен и забавен сюжет, включващ завършения с мотори, самолети, младежи, конфликт на две генерации, естествени хубости от България и още доста,информират от PRofile international.

" Опърничавите " е филм за любовта, само че от по-различна и забавна вероятност. Една инцидентна намира се трансформира в битка за превъзходство и измерване на сили – сред мъж и жена, сред разнообразни характери и генерации. И тази насоченост към победа, ще трансформира съревнованието в изпепеляваща обич.

​В основните функции са артистът Симеон Лютаков, прочут на публиката от сериалите „ Знакът на българина “ и „ Седем часа разлика “, и новоизгряващата актриса Анастасия Левордашка. Сред останалите звезди във кино лентата са Станислав Яневски, който се превъплъти в облика на Виктор Крум в поредицата за Хари Потър и певицата Диона.

​Сценарият е на старозагорския предприемач Младен Стоянов и е основан по негова сантиментална новела, подписана с артистичния псевдоним Драско Закеф.Режисьор на кино лентата е Георги Костов, чийто планове сауспешната гангстерска комедия „ Пистолет, куфар и три смърдящи варела “ и абсолютният шлагер „ 11А “.

„ Опърничавите “ предлага гърмеж от страсти и впечатляващи подиуми, в които героите попадат постоянно на ръба. Спиращи дъха високи скорости и въздушни каскади са единствено част от прекарванията, през които минават,допълват още от ПРофайл.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР