От 16.11. до 10.12. Венера, небесното тяло отговарящо за любовта,

...
От 16.11. до 10.12. Венера, небесното тяло отговарящо за любовта,
Коментари Харесай

Венера в Стрелец: Романтични срещи и приятни любовни преживявания за огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв

От 16.11. до 10.12. Венера, небесното тяло отговарящо за любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Стрелец, най-авантюристичният и оптимистичен знак от зодиака.

Престоят на планетата тук ще направи интервалът доста подобаващ за сантиментални срещи, занимания, пътувания, развлечения, другарство с чужденци, занимания с правни или метафизичен проблеми. Много е евентуално свободните от нас да срещнат подобаваща половинка и да започват връзки с нея, до момента в който заетите биха могли да доразвият или задълбочат към този момент съществуващи взаимоотношения, да изгладят от дълго време тормозещи ги спорове, както и да изкарат прелестно време с обичания човек.

Най-добре ще се отрази прекосяването на Венера през Стрелец на огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да започват както персонални, по този начин и професионални партньорства, да сключат значими съглашения, да имат триумф със правосъдни каузи и да намерят просвета или занятие, което да им подхожда и на което да се отдадат.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще са мощно сантиментални и ще витаят в облаците, мечтаейки за обичан човек.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци е допустимо да си закупят ново средство за връзка или превоз. При тях са вероятни изненадващи позвънявания или известия, които мощно ще ги развълнуват.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион по всяка възможност ще получат забавени заплащания или хонорари и ще имат шанс с финансовите каузи. В любовен проект не е изключено да получат любовно самопризнание или пояснение от човек, който харесват.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР