От 152 г. не е била съчетана и със затъмнение,

...
От 152 г. не е била съчетана и със затъмнение,
Коментари Харесай

Синята супер кървава луна: заплаха или шанс

От 152 година не е била съчетана и със затъмнение, а от 19 години не сме я виждали такава: носи завършек на бизнеси и връзки, които ни тормозят или старт на неща, които от дълго време са се отлагали.

Утре за първи път от 152 година ще имаме затъмнение при Синя Супер Луна, а от 19 години имаме не просто Синя, не просто Супер, а и Кървава Луна. За първи път от 2 и половина години – от 31 юли 2015 година пък тя е синя и супер. За повторно този месец имаме цялостна Луна – той стартира с такава на 1 януари. Какво значи всичко това, поясняват всички медии по света – от Австралия до Съединени американски щати и назад.

България не е измежду регионите, откъдето това неповторимо събитие може да се следи, заради това е добре по-скоро да се насочим към тълкуването какво може да ни донесе сходна рядко срещана астрономична картина.

„ Такова знамение не е невиждано, само че е изключителна рядкост”, разяснява синоптикът и астроном Браян Лада от най-популярния международен уебсайт за AccuWeather. Той прецизира, че в Западна Северна Америка, Източна Азия и Пасифика, откъдето ще се вижда добре, шоуто ще продължи 77 минути. Той прибавя, че още индианците са следили въпросното знамение, което са наричали Снежна Луна. Тя идва допустимо най-близо до Земята и е 14% по-голяма и 30% по-ярка на видимост, гледана с човешкото око, прибавят спецовете от НАСА.

Астролозите пък виждат Синята Супер Кървава Луна, възприемана като всяко затъмнение като опасност, в тази ситуация Тройна, по-скоро опция за тези, които са мъдри, доброжелателни и решени на смяна. Как по този начин? Та нали Сините Супер Луни, каквато беше последната от 31 юли 2015 година, носят безредие, разклащане на това, което сме считали за най-стабилно, късане на връзки, загуби – материални и прочувствени и то не еднократно, а като начало на относително дълъг интервал.

Човек би трябвало да се обърне към себе си, да откри пристанище и покой вътрешно. Трябва да си даде сметка имат ли смисъл връзките – настоятелен и персонални, които има – става въпрос за най-важните? И какво следва да промени в тях, с цел да се усеща той самият добре, а не да робува на другите. Ако е пристигнало време за късане, да ги скъса. Ако е пристигнало време за подсилване, да направи крачката. Според уверенията на спецовете, и в двата случая, в случай че има вътрешна нужда и осъзнато, а не прочувствено решение, това ще бъде за положително и в персонален, и в настоятелен проект.

Дават се дори и препоръки. Изгасете лампите или пуснете завесите. Вземете си на три пъти прекрасен, бездънен мирис и погледнете "навътре в себе си ". Почувствайте облекчение и покой, не правете нищо, отпуснете се. Оставете предишното да си тръгне, с цел да освободите място за новото и по-доброто. Когато сте напълно успокоени, изобразете с ръце нещо като корона над главата си.

Запалете свещ. Напишете на листчета 3 стремежи, пробвайте се да пресъздавате сбъдването им, след това ги изгорете. Издишайте в тъмното. Запалете лампите или дръпнете завесите и очаквайте най-хубавото, тъй като то следва.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР