От 14 юни, неделя, се затваря участъкът на столичния околовръстен

...
От 14 юни, неделя, се затваря участъкът на столичния околовръстен
Коментари Харесай

Затварят участък от Околовръстното между „Младост“ и „Горубляне“

От 14 юни, неделя, се затваря секторът на столичния околовръстен път в сектора сред пътен възел „ Горубляне “ и пътен възел „ Младост “, оповестяват от Столичната община.

Спирането на придвижването по правата се постанова поради разширението на южната дъга на околовръстното шосе на София.

Информация за пътищата в страната

Трафикът ще бъде отклоняван по различен маршрут. Заради разширението на правата от неделя се вкарва нова организация на придвижването по Южната дъга на околовръстния път в сектора сред пътен възел „ Горубляне “ и пътен възел „ Младост “.

Поради построяването на нов надлез при 40-ти км се стопира трафикът и в двете направления, като преминаващите директно коли ще бъдат отклонявани към Северната скоростна дъга. Участъкът ще бъде затворен до 10 септември.

Локалният трафик ще се движи по булевардите „ Александър Малинов “ и „ Цариградско шосе “, както и по ул. „ Самоковско шосе “ в кв. „ Горубляне “ и ул. „ Инж. Георги Белов “, които свързват „ Горубляне “ и „ Младост “. С разширението на Южната дъга съществуващият двулентов околовръстен път ще бъде реконструиран в 6-лентов, с 2 местни платна и тротоари.

С новото трасе ще се обезпечи връзка сред автомагистралите „ Струма” и „ Тракия”, ще се улесни директният трафик от Автомагистрала „ Европа “ и връзката с граничните пунктове с Турция и Гърция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР