От 13 август до 5 септември Меркурий отново ще е

...
От 13 август до 5 септември Меркурий отново ще е
Коментари Харесай

Прочетете как да се подготвите за ретроградния Меркурий

От 13 август до 5 септември Меркурий още веднъж ще е назадничав, което ще донесе доста негативи, само че и позитиви, стига да знаете къде да концентрирате силата си.

Планетата на връзката ще се движи в противоположен ход сред знаците Дева и Лъв и постанова избрани правила, които, в случай че не съблюдаваме, ни чакат съществени главоболия.

Периодът се дефинира като назадничав, тъй като oт земна позиция на небосвода наподобява, че все едно Меркурий се движи наопаки, само че това е единствено образна машинация.

В идващите три седмици не е целесъобразно да стартирате нови планове, тъй като единствено ще се омотаете в отговорности и действително няма да съумеете с приключването на нито един от тях.

Вместо това се фокусирайте върху към този момент започнатото и се пробвайте да впрегнете старания, с цел да разработите старите си цели. Ако срещате пречки, помислете дали не бъркате някъде и преподредете проектите си, без да продължавате по остарелия метод на живот.

Желателно е и да не се подписват контракти, включително и цивилен брак, тъй като те ще са нетрайни. Избягвайте да купувате техника, тъй като не след дълго ще ви отвори спомагателни разноски.

Бъдете извънредно деликатни с техниката и не оставяйте телефона си, където ви падне, тъй като може да го изгубите. При работа с компютър се уверявайте, че сте запаметили файловете си, с цел да не изчезнат.

 Зодия Дева

Избягвайте комерсиалните покупко-продажби в този интервал, тъй като когато Меркурий е назадничав, нищо не е такова, каквото наподобява, и след време може да се окаже, че са ви измамили.

Предварително проверявайте всеки подробност, в случай че ви следва пътешестване, с цел да не срещнете неприятни изненади.

Тъй като Меркурий в астрологията е планетата, отговаряща за метода, по който поддържаме връзка, когато се движи на противоположен ход, е допустимо да зародят разнообразни недоразумения вследствие на погрешно разбрани думи.

До 5 септември не започвайте нова работа, не се местете в ново жилище и не се записвайте на нови курсове, тъй като по-късно ще съжалявате.

Освен на възбраните, ретроградният Меркурий е една от най-творческите етапи в годината. Това е време на отмора, а не на дейна работа, когато би трябвало да се фокусираме върху себе си.

Затворете се за новото и рискованото и бъдете по-предпазливи при новите запознанства. Мислете догматично, като употребявате остарели и тествани от времето източници на информация, и общувайте по-малко.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР