От 13.6.2022 г. до 15.7.2022 г. включително се затваря за

...
От 13.6.2022 г. до 15.7.2022 г. включително се затваря за
Коментари Харесай

Временно се затваря за движение ул. „Басарбовска“ в Русе

От 13.6.2022 година до 15.7.2022 година в това число се затваря за придвижване на МПС ул. „ Басарбовска “ – част от Републикански път II-501 Русе-Иваново-Бяла в кв. „ Средна кула “ в сектора от „ Стрелбище “ до бензиностанция „ Астра “, по отношение на осъществяването на обект: „ Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе, Етап I – Реконструкция на канализационни и прилежащи водопроводи “.

Движението на МПС ще се реализира по обходен маршрут, както следва:
В посока от гр. Русе към кварталите „ Средна кула “ и „ Долапите “ и с. Басарбово: по бул. „ Христо Ботев “ (път I-2 Русе-Разград), разклона при м-н „ Джъмбо “ по пътя от „ Джъмбо “ към кв. Средна кула и кв. „ Долапите “ и по път III-501 към с. Басарбово;В противоположна посока от с. Басарбово и кварталите „ Средна кула “ и „ Долапите “ ще се употребява същия маршрут;Автобусна линия №15 от градската транспортна скица ще се движи от кв. „ Средна кула “ през кв. „ Долапите “ по бул. „ България “ към пътен възел „ Охлюва “ и назад по същия маршрут;Междуселищна линия Русе-Басарбово от пътен възел „ Охлюва “ по бул. „ България “ до бул. „ Христо Ботев “ (път I-2 Русе-Разград), разклона при м-н „ Джъмбо “ по пътя от „ Джъмбо “ към кв. „ Средна кула “ и кв. „ Долапите “ и по път III-501 към с. Басарбово. В противоположна посока от пътен възел „ Охлюва “ линията ще се движи по ул. „ Николаевска “ и от там по маршрута си.
Призовават се водачите на МПС да съблюдават прецизно краткотрайната организация на придвижване и поставените пътни знаци и табели в горепосочения интервал.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР