От 12 до 16 март 2018 г. в „ЧЕЗ Електро

...
От 12 до 16 март 2018 г. в „ЧЕЗ Електро
Коментари Харесай

„ЧЕЗ Електро България“ АД успешно премина одит за подновяване на сертификацията на системата за управление на качеството, съгласно стандарт БДС EN ISO 9001:2015


От 12 до 16 март 2018 година в „ ЧЕЗ Електро България “ АД бе извършен одит за възобновяване на сертификацията на системата за ръководство на качеството по новата версия на стандарт БДС EN ISO 9001:2015.

Одиторите от интернационалната сертифицираща организация „ ТЮФ Рейнланд – България “ ЕООД реализираха инспекция за сходството на процесите в практическата активност на звената в „ ЧЕЗ Електро България “ АД с условията на новата версия на стандарта и регламентите в документите на системата за ръководство на качеството поради настоящите особености на процесите в Дружеството и изискванията на използваните законови и регулаторни условия.

По време на инспекцията не бяха открити несъответствия с условията на стандарта БДС EN ISO 9001:2015. Заключението на инспекторите е, че Дружеството е внедрило и ползва ефикасна система за ръководство на качеството за реализиране на своята политика и цели. Екипът за одит удостоверява, че системата за ръководство на „ ЧЕЗ Електро България “ АД извършва условията на стандарта, съответно се ползва и поддържа.

Директното въздействие на професионализма и отговорността на чиновниците при реализиране на преструктурирането на бизнеса на Дружеството през ноември 2017 година аргументира позитивните резултати от осъществения одит и утвърждава „ ЧЕЗ Електро България “ АД като компания, която в своята активност се придържа към най-високите стандарти в региона на обслужване на клиенти. Прилагането на условията на стандарт БДС EN ISO 9001:2015 подсигурява непрестанно повишение на успеваемостта на бизнес процесите и по-качествено обслужване на клиентите на Дружеството, отговарящо на възходящите им характерни условия в изискванията на динамично разрастващи се пазар и технологии.

„ ЧЕЗ Електро България “ АД получи през март 2012 година документ за внедрена и прилагана Система за ръководство на качеството в сходство с интернационалния стандарт ISO 9001:2008. Стандартът подсигурява, че всички структури и чиновници на сертифицираната компания ползват единни и прецизни механизми за ръководство на качеството, за надзор и премерване на успеваемостта на бизнес процесите, съответно поддържат и обезпечават инфраструктурата и работят за повишение на удовлетвореността на клиентите и сътрудниците на сдружението. Европейският стандарт EN ISO 9001:2015 има статут на български стандарт от 25.09.2015 година като БДС EN ISO 9001:2015. Българският стандарт заменя и анулира БДС EN ISO 9001:2008.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР