От 12:00 часа днес, 19 април, настъпва Пълнолуние в знака

...
От 12:00 часа днес, 19 април, настъпва Пълнолуние в знака
Коментари Харесай

Пълнолуние във Везни - кое е най-важното за деня

От 12:00 часа през днешния ден, 19 април, настава Пълнолуние в знака на Везните, което ще донесе доста естетика, баланс и миролюбиви взаимоотношения. Преговорите също ще са доста сполучливи през този ден.

Когато етапа на Пълнолуние попадне във Везни, всекидневно ще е да се ускори възприятието ви за правдивост и правда. Денят ще благоприятства сполучливо решение на правосъдните каузи.

През днешния ден хубостта ще бъде издигната на фундамент във всяко едно отношение. Голяма част от хора ще отделят повече време на външния си тип, облеклото и държанието.

Денят ще е подобаващ за всевъзможни действия, свързани с изкуството. Можете да се занимавате с украса на дома си, покупка на аксесоари или козметични такъми.

Денят ще бъде балансиран, тъй че да носи наслада и оптимизъм. През деня ще е всекидневно да се заобикаляте с злословия и безпочвени приказки. Характерно ще е да сте много непостоянни и неуверени.

 Зодия Везни

Въздушният знак на Везните се свързва и с взаимоотношенията от всевъзможен вид – другарски, сантиментални, служебни и други. Този астрологичен знак дава опция да подобрим способността си да си сътрудничим с близките и да бъдем по-добри дипломати.

Влиянието на пълнолунието ще се усети от всички зодиакални знаци, поради което астролозите поучават да се съобразим с неговите условия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР