От 11:56ч Луната преминава на празен ход до 02:55ч на

...
От 11:56ч Луната преминава на празен ход до 02:55ч на
Коментари Харесай

Мистичен ден, време за откровения, прозрения и тайни

От 11:56ч Луната минава на луфт до 02:55ч на 28 август. Не се предлага да се стартира нищо значимо.

Луната е в символ Рак до 02:55ч на 28 август

В дните на Рака хората са доста чувствителни, раними, обидчиви. Те се затварят в себе си, потопени в личния вътрешен свят. Вътрешните прекарвания в този момент са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става изменчиво, несигурно. През този интервал е по-добре да не се вземат решения и да не се подхващат недомислени дейности. Време, което би трябвало да се отдели за фамилията, дома и за грижи за околните хора, основаване на домакински уют и удобна конюнктура.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

27лунен ден от 02:45ч на 27 август до 03:52ч на 28 август

Днес е тайнствен ден, време за откровения, знания и секрети. В този ден човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение, задействат се мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов витален стадий.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното знание. Вслушвайте се във своя интуиция. Непременно се замислете за компликациите, които ви мъчат. Може да намерите внезапно излаз от комплицираните обстановки.

27лунен ден е добър за всяка работа, само че той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи, само че не се предлага да се стартират нови. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, по тази причина се предлагат медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Опасни са пиянството, да се слуша мощна музика. Не се предлага да се купуват нови неща.

Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия скиптър и точно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което би трябвало да се движите. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще дочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне по какъв начин да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод. Не отхвърляйте това, което ви оферират през днешния ден.

Подходящо време за щедрост. Всички останали интервенции с парични знаци са обречени на крах. Затова е желателно да се посветите извънредно на спонсорство. Счита се, че парите дадени за щедрост, основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни.

Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.

10 безоблачен ден – Не възприемайте прекомерно съществено живота в днешния ден. Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо за усамотение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли, да се изследват най-фините ъгли на душeвността, за среща с вътрешното ни „ аз”. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР