Oт 10 години предупреждаваме собствениците на имоти и инвеститорите в

...
Oт 10 години предупреждаваме собствениците на имоти и инвеститорите в
Коментари Харесай

„Витоша ски“ не носи отговорност за проблеми с градоустройството в София


Oт 10 години предизвестяваме притежателите на парцели и вложителите в региона на кабинковата линия, че минават през парцел, благосъстоятелност на „ Витоша ски “. Проблемът с достъпа до жилищния комплекс не е отговорност на „ Витоша ски “. Той произлиза от издаване на позволения за градеж и въвеждане в употреба на жилищни здания и огромни комплекси, без до тях да има прокаран път, връзки и достъп.

Това декларират от "Витоша ски" в своя декларация.

"Въпреки този завещан проблем, „ Витоша ски “ прояви толеранс от 10 години, позволявайки на живущите в комплекса да минават през нашия имот, като в същото време апелирахме до тях и до Столична община за трайно и законно разрешаване на казуса. Дори за наша сметка изградихме заобиколен път като алтернатива за излизане от обстановката. Усилията ни до този миг, обаче, не срещнаха нужното схващане от отсрещните страни.

През този интервал от време, парцелът се употребява от клиентите на кабинковата въжена линия. Но заради обстоятелството, че парцелът не е ограден, ползващите го ставаха обекти на все по-чести обири на коли. Към днешна дата ние сме задължени не просто от отговорността ни към нашите клиенти, само че и от Столична дирекция на вътрешните работи София да изградим ограда на имота и да го охраняваме по подобаващ метод. Следователно, свободното и нелегално прекосяване през него не може да продължи.

Надяваме се живущите в прилежащия комплекс да откликнат на нашия зов за градивен диалог и дружно да намерим различно и изцяло законно решение на създалия се проблем", показват от "Витоша ски". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР