От 10 до 13 април Бургас се превръща в домакин

...
От 10 до 13 април Бургас се превръща в домакин
Коментари Харесай

Бургас е домакин на държавния шампионат по свободна и класическа борба

От 10 до 13 април Бургас се трансформира в хазаин на държавния личен-отборен шампионат за кадети в свободната и класическата битка . Събитието дава обещание да бъде същински състезателен празник, събиращ на едно място най-талантливите млади борци от цялата страна.

Схватките ще се организират в зала „ Никола Станчев “ , като шампионатът ще бъде предаван и онлайн посредством YouTube канала на Българската федерация по битка, давайки опция на почитателите да станат част от страстта, без значение от местонахождението си.

Първият ден на шампионата стартира с техническа конференция и чоп за класическия жанр , който ще се организира в хотел „ Авеню “. Това ще бъде стартът на четири дни, изпълнени със спортен дух и упоритост, където кадетите ще имат опция да покажат уменията и труда, вложен в подготовката си.

Следващите дни оферират плътна стратегия , която стартира с мерене на състезателите в ранните часове, последвано от елиминации, финали и награждаване. Всяка възрастова и стилова категория има своя лична стратегия, като на 11 април се състезават борците в типичен жанр, на 12 април – кадетките, и на 13 април – състезателите в свободния жанр.

Всеки ден предлага нова доза неспокойствие и проява на състезателен гений .

20-ият шампионата по битка „ Злати Динев Ройдев “ дава обещание вълнуващи битки в Гълъбово

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР