От 10:00 часа днес няма да могат да се правят

...
От 10:00 часа днес няма да могат да се правят
Коментари Харесай

НАП спря плащания през виртуален ПОС

От 10:00 часа през днешния ден няма да могат да се вършат заплащания през виртуален ПОС на Национална агенция за приходите, оповестява приходната организация. Причината е, че до 9 януари организацията ще завършва работата си за тази година и ще приготвя осведомителните системи за идната.

Плащания с дебитни и кредитни карти на ПОС терминали в офисите на Национална агенция за приходите могат да се вършат до 12:00 ч. през днешния ден.

На 23 декември беше прекратено заплащането през Е-PAY в електронните услуги на Национална агенция за приходите за заплащане по електронен път, само че беше допустимо внасяне на данъчно-осигурителни вноски посредством банков превод или пощенски запис. 

Подаване на заявления за облагане с корпоративни налози посредством електронната услуга ще стартира на първи март 2023 година

Физически лица, които подават годишна декларация за облагане на приходите, могат да го създадат посредством електронната услуга на Национална агенция за приходите от 10 януари следващата година. В същия ден стартира и подаването на декларациите на книжен притежател в офисите на приходната организация.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР