От 1-ви ноември една от най-големите фармацевтични вериги в Европа

...
От 1-ви ноември една от най-големите фармацевтични вериги в Европа
Коментари Харесай

BENU - моят здравен експерт“ вече и в България

От 1-ви ноември една от най-големите фармацевтични вериги в Европа - BENU , влиза на българския пазар като онлайн аптека.

Митичната птица BENU e предходник на птицата Феникс и е знак на живота, силата и регенерацията.

BENU идва в България с задачата да зададе европейско равнище в обслужването и грижата за здравето на българското население. Целта на BENU е да бъде постоянно наоколо като приближен здравен специалист за цялото семейство, да даде професионална консултация и добър съвет.

Онлайн аптека  ще предлага необятна гама от хранителни добавки, медикаменти без рецепта, козметика и медицински артикули. Над 7000 продукта, обособени в категории могат да бъдат открити бързо и елементарно, а платформата, построена по европейски стандарти, прави извършването на покупки комфортно и прелестно.

Лечение и здраве, витамини и хранителни добавки, здравословно хранене, чайове и билки, козметика, хубост и персонална хигиена, са дребна част от категориите, предлагани в онлайн аптеката. Специално внимание е отделено за майките и грижите за техните деца, работещите дами и всеки, който има потребност от артикул или консултация. Посетилите  ще имат опцията да избират и всред атрактивни отстъпки, а в допълнение към това - доставката при покупка над 50 лв. е безвъзмездна.

Онлайн аптеката ще предлага персонални съвещания с дипломирани фармацевти и рекомендация при избора на козметични и медицински артикули. Консултацията със експерт може да бъде получена посредством онлайн питане в границите на един час, като не е обвързана с покупка. Милиони европейци всекидневно се доверяват на здравната експертиза на BENU.

BENU ще донесе европейското качество на фармацевтичните услуги, които всеки българин заслужава. BENU - към този момент Вашият здравен специалист на www.benu.bg!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР