От 1-ви ноември една от най-големите фармацевтични вериги в Европа,

...
От 1-ви ноември една от най-големите фармацевтични вериги в Европа,
Коментари Харесай

Една от големите фармацевтични вериги в Европа, влиза на българския пазар

От 1-ви ноември една от най-големите фармацевтични вериги в Европа, влиза на българския пазар като онлайн аптека.

BENU стъпва в България с задача да зададе европейско равнище в обслужването и грижата за здравето на българското население. Компанията ще се нарежда като приближен здравен специалист за цялото семейство, съветник и консултант. Името на компанията идва от митичната птица BENU - предходник на птицата Феникс и знак на живота, силата и регенерацията.

Онлайн аптеката ще предлага персонални съвещания с дипломирани фармацевти и рекомендация при избора на козметични и медицински артикули. Консултацията със експерт може да бъде получена посредством онлайн питане в границите на един час, като няма да бъде обвързано с покупка.

Онлайн аптека ще предлага необятна гама от хранителни добавки, медикаменти без рецепта, козметика и медицински артикули. Над 7000 продукта, обособени в категории могат да бъдат открити бързо и елементарно. От компанията споделят, че платформата е построена по европейски стандарти, с цел да направи извършването на покупки комфортно и прелестно.

Лечение и здраве, витамини и хранителни добавки, здравословно хранене, чайове и билки, козметика, хубост и персонална хигиена, са дребна част от категориите, предлагани в онлайн аптеката. Специално внимание е отделено за майките и грижите за техните деца, работещите дами и всеки, който има потребност от артикул или консултация. Посетилите на ще имат опцията да избират и всред атрактивни отстъпки. Допълнителен тласък ще бъде безплатната доставка при покупка над 50 лв..

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР