От 1 септември ще бъде пуснато движението по южното локално

...
От 1 септември ще бъде пуснато движението по южното локално
Коментари Харесай

Пускат движението по част от Северната скоростна тангента

От 1 септември ще бъде пуснато придвижването по южното локално платно на Северна скоростна дъга в сектора от бул. " Рожен " до бъдещия пробив " Рожен ", заяви Столична община.

Днес кметът на София Йорданка Фандъкова ревизира осъществяването на обекта дружно със заместник-кмета по направление превоз Евгени Крусев. Изграждат се нови пътни платна с циментова стабилизация, нови бордюри, тротоари и осветяване.

След 1 септември работата ще продължи в идващите планувани сектори. Локалното платно на Северната дъга обезпечава връзка със северните територии на София като кв. " Требич ", с.Мрамор.

Кметът Фандъкова ревизира и осъществяването на бул. " Монтевидео " в кв. " Овча купел ". Продължава построяването на 1.3 км нов бул., като се извършва канализация и тръбопровод, както и сградни отклонения за ВиК мрежата.

Едновременно с това се работи и по създаване на ново улично осветяване, тръбна мрежа за подземни връзки. Ще се построяват нови пътни платна, тротоари и велоалея. Обекткът се извършва по график и се чака да приключи
доникъде на ноември.

Кметът Фандъкова изиска от изпълнителя да обезпечи пешеходен достъп до спирката на градския превоз. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР