От 00.00 до 04.00 ч. на 24 септември (петък), ще

...
От 00.00 до 04.00 ч. на 24 септември (петък), ще
Коментари Харесай

Временно ограничават движението по АМ Хемус край тунел Ечемишка тази нощ

От 00.00 до 04.00 ч. на 24 септември (петък), ще бъде лимитирано придвижването в двете направления от 30-ти до 47-км на Автомагистрала „ Хемус " заради отделяне на напречни връзки сред двете тръби на тунел „ Ечемишка ", оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура ".

За да не се затруднява трафикът плануваните действия в оборудването ще се правят през нощта, като придвижването ще минава по обходен маршрут по път I-1 Ботевград – София, както следва :

Автомобилите, пътуващи в посока Варна, ще бъдат отклонявани от пътен възел „ Витинска река " при 30-ти км по път I-1 София – Ботевград до пътен възел „ Ботевград " при 47-ми км, където още веднъж ще се включват в автомагистралата .

Автомобилите, пътуващи за София ще се пренасочват от п.в. „ Ботевград " при 47-ми км по път II-17 и път I-1 София – Ботевград до пътен възел „ Витинска река " при 30-ти км на Автомагистрала „ Хемус " .

Пътуващите по направлението Видин – Враца – София се насочват от кръстовището на път II-17(при км 0), с път I-1(при 192 км ) и не престават по път I-1 София – Ботевград .

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, съобразена скорост и да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация, показват от АПИ.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ –, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР