Освободеният от поста Никола Минчев ще бъде кандидатурата на Продължаваме

...
Освободеният от поста Никола Минчев ще бъде кандидатурата на Продължаваме
Коментари Харесай

"Промяната" отново издига Никола Минчев за председател на НС

Освободеният от поста Никола Минчев ще бъде кандидатурата на " Продължаваме промяната " за нов ръководител на Народното събрание. Това разгласи неговият съпартиец в Политическа партия и сегашен зам.-председател на Народното събрание Мирослав Иванов.

" Г-н Минчев има цялостната поддръжка, моя и на цялата парламентарна група. Той е безусловно заслужен претендент и си прави прелестно работата. Вярвам, че в случай че бъде определен още веднъж за ръководител на Народно събрание, ще я прави с професионализъм и достолепие. Не виждам доста варианти пред опозицията да предложат човек, който би се справил по-добре от него и който би имал по-високи нравствени, морални и професионални качества ", изясни Иванов.

В речта си пред депутатите по време на разискванията преди гласуването за освобождението му предишния четвъртък самият Минчев съобщи, че " на подобен парламент е може би по-добре аз да не бъда ръководителят ". Снощи той беше измежду дейните участници в демонстрациите пред Народното събрание в поддръжка на държавното управление преди вота на съмнение.

" Няма да бъде елементарно, в случай че вотът на съмнение не мине - разяснява през днешния ден Мирослав Иванов. - Всеки ден ще е битка за приемане на законодателните решения, само че имам вяра, че с воля, работа и труд ще успеем да реализираме положителни резултати. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР